To zlecenie wygasło.

Manager Gastronomii, Wałcz

Ostatnia aktualizacja 2025-06-22
Wygasa 2025-06-22
ID #2871478646
Free
Manager Gastronomii, Wałcz
Poland, Zachodniopomorskie, Wałcz,
Zmodyfikowano June 3, 2025

Opis

1. Odpowiedzialność za całościowe funkcjonowanie gastronomii - operacyjnie, stażowo i zespołowo.
2. Zarządzanie zespołem: rekrutacja, tworzenie grafików, ustalanie standardów pracy, rozwój personelu.
3. Współpraca z szefem kuchni: ustalanie oferty, wdrażanie nowej karty, szkolenia produktowe.
4. Wdrażanie i nadzór nad procesami operacyjnymi (HACCP, BHP, kontrola stanów magazynowych).
5. Współzarządzanie sprzedażą, kosztami i jakością obsługi gastronomicznej w celu maksymalizacji przychodów i zysków.
6. Stała kontrola jakości produktu i obsługi, poziomu zadowolenia gości z usług gastronomicznych oraz konferencyjnych.
7. Udział i nadzór w miesięcznych i rocznych inwentaryzacjach.
8. Współtworzenie i przygotowanie kart menu, ofert sprzedażowych oraz akcji promocyjnych.

Możliwość zatrudnienia w ramach umowy zlecenia ze stawką 65 zł/h.

Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • angielski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C1 - zaawansowany
  • niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany

Umiejętności i uprawnienia:

  • umiejętność analitycznego myślenia
  • elastyczność, wysoka motywacja, doświadczenie w kontaktach z klientami, dobre maniery
  • znajomość systemu HACCP

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania:

  • klarowna i szybka komunikacja - z zespołem, przełożonym i działami wspierającymi (kuchnia, marketing, operacje)
  • doświadczenie na podobnym stanowisku

Miejsce pracy: Ciasna 8-10, 78-600 Wałcz, powiat wałecki, woj. zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Nie dotyczy

Wymagane dokumenty: Brak danych

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja: 24/05/2025. Wymiar etatu: pełny etat. Rodzaj umowy: na czas nieokreślony. Liczba wakatów: 1.

Min. doświadczenie: brak wymagań. Min. wykształcenie: brak wymagań. Branża / kategoria: praca w hotelu, turystyka, kadra zarządzająca, gastronomia.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska? Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.


#J-18808-Ljbffr

Szczegóły pracy:

Rodzaj pracy: Pełny etat
Rodzaj kontraktu: Stały
Rodzaj wynagrodzenia: Miesięczny
Zawód: Manager gastronomii

⇐ Poprzednia praca

Następna praca ⇒     

Reklama:


 

Wyślij CV

    Informacje o pracodawcy

    Niezarejestrowany użytkownik

    Szybkie wyszukiwanie:

    Lokalizacja

    Wpisz miasto lub region

    Słowo kluczowe


    Reklama: