1. Odpowiedzialność za całościowe funkcjonowanie gastronomii - operacyjnie, stażowo i zespołowo.
2. Zarządzanie zespołem: rekrutacja, tworzenie grafików, ustalanie standardów pracy, rozwój personelu.
3. Współpraca z szefem kuchni: ustalanie oferty, wdrażanie nowej karty, szkolenia produktowe.
4. Wdrażanie i nadzór nad procesami operacyjnymi (HACCP, BHP, kontrola stanów magazynowych).
5. Współzarządzanie sprzedażą, kosztami i jakością obsługi gastronomicznej w celu maksymalizacji przychodów i zysków.
6. Stała kontrola jakości produktu i obsługi, poziomu zadowolenia gości z usług gastronomicznych oraz konferencyjnych.
7. Udział i nadzór w miesięcznych i rocznych inwentaryzacjach.
8. Współtworzenie i przygotowanie kart menu, ofert sprzedażowych oraz akcji promocyjnych.
Możliwość zatrudnienia w ramach umowy zlecenia ze stawką 65 zł/h.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Języki:
- angielski, w mowie - C2 - biegły, w piśmie - C1 - zaawansowany
- niemiecki, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Umiejętności i uprawnienia:
- umiejętność analitycznego myślenia
- elastyczność, wysoka motywacja, doświadczenie w kontaktach z klientami, dobre maniery
- znajomość systemu HACCP
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat)
Pozostałe wymagania:
- klarowna i szybka komunikacja - z zespołem, przełożonym i działami wspierającymi (kuchnia, marketing, operacje)
- doświadczenie na podobnym stanowisku
Miejsce pracy: Ciasna 8-10, 78-600 Wałcz, powiat wałecki, woj. zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Wymagane dokumenty: Brak danych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
Ostatnia aktualizacja: 24/05/2025. Wymiar etatu: pełny etat. Rodzaj umowy: na czas nieokreślony. Liczba wakatów: 1.
Min. doświadczenie: brak wymagań. Min. wykształcenie: brak wymagań. Branża / kategoria: praca w hotelu, turystyka, kadra zarządzająca, gastronomia.
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska? Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.
#J-18808-Ljbffr