Obowiązki:optymalizacja procesów produkcyjnych w zakresie wydajności, kosztów i jakości,identyfikacja oraz wdrażanie nowych technologii i usprawnień w procesach produkcyjnych,opracowywanie i aktualizacja dokumentacji technologicznej oraz receptur,współpraca z działem jakości w celu zapewnienia zgodności produktów z normami i przepisami,przeprowadzanie testów technologicznych oraz analiza ich wyników dla optymalizacji procesów,szkolenie pracowników produkcji w zakresie wdrażanych technologii i standardów jakości. Wymagania:wykształcenie wyższe kierunkowe (technologia żywności, technologia żywienia),doświadczenie na stanowisku technologa w branży spożywczej,znajomość funkcjonowania systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności (normy BRC, PN EN ISO 9001 2009, HACCP),doświadczenie w planowaniu i organizacji pracy podczas wdrażania nowych projektów/technologii,znajomość języka angielskiego (B2). Oferujemy:pracę w stabilnej, firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,pakiet benefitów,programy rozwojowe, szkolenia,możliwość rozwoju zawodowego i poszerzania kompetencji.
#J-18808-Ljbffr
Technolog żywności
180,000 zł
Technolog żywności
Poland, Małopolskie, Kraków,
Zmodyfikowano May 2, 2025
Opis
Szczegóły pracy:
⇐ Poprzednia praca |
Następna praca ⇒ |
Reklama:
Wyślij CV
180,000 zł / W ciągu roku